Sandero

Šta više dodati?

Naslovnica  /  Dacia vozila  /  Sandero

Novom vozilu Dacia Sandero ne manjka stila

Model Dacia Sandero iznova je osmišljen izvana i iznutra. Nove presvlake, novi otvori za zrak, nova središnja ploča s novim umetcima, novi upravljač s četiri kraka, novi kromirani umetci*…  Osvojit će vas redizajnirana kabina i osjećaj modernosti. 

Smjestite se i uživajte u prostranom novom interijeru: pet širokih sjedala i prostrani prtljažnik, najbolji u svojoj klasi. Interijer opremljen brojnim značajkama: Preklopna stražnja klupa (1/3 – 2/3), praktični novi pretinci za odlaganje za cijelu obitelj… Dizajnirali smo sve u cilju da vam svakodnevica bude što jednostavnija. Bilo da vozite sami ili imate putnike, ovo je idealan gradski automobil, spreman da vam uvijek pruži maksimalnu udobnost.

Još moderniji i atraktivniji dizajn

Uz još moderniji i atraktivniji dizajn, prostranu i udobnu unutrašnjost, široku paletu pretinaca za odlaganje stvari za cijelu obitelj i bogatu opremu, sigurno ćete se u vozilo Dacia Sandero zaljubiti već na prvi pogled.

Model Dacia Sandero omogućuje vam potpunu toplinsku udobnost zahvaljujući učinkovitoj klimatizaciji koja se prilagođava vašim potrebama.

Sandero - saznajte više informacija...